Hieronder ziet u een lijst met links naar diverse interessante webpagina's over diabetes. De lijst beperkt zich tot de Nederlandse webpagina's.

Accu-chek
Deze website is onderverdeeld in gevarieerde rubrieken: meer weten over diabetes, leefstijl, ervaringen, producten en service. Verder bevat de website een interactief gedeelte met een forum.
 
Cyberpoli Diabetes
Cyberpoli biedt de mogelijkheid om vragen te stellen aan medisch specialisten en ervaringsdeskundigen. Veelgestelde vragen worden eruit gelicht om er dieper op in te gaan.
 
Diabeter
Nationale behandelcentra op vijf locaties voor diabetes type 1 bij kinderen en jongeren.
 
Diabeatit
Via deze website komen mensen in actie voor het Diabetes Fonds.
 
Diabetes Fonds
Dit is het fonds waarvoor onze stichting haar kledinginzamelingen houdt.
 
Diabetes.nl
Veel medische informatie is op de website te vinden.
 
DiabetesApotheek
De DiabetesApotheek is een apotheek die zich gespecialiseerd heeft in de dienstverlening naar mensen met diabetes. Op deze website staat informatie over en bestelling van insulines, hulpmiddelen en andere geneesmiddelen.
 
DiabetesTrefpunt Nederland
Deze website is geheel gericht op het voeren van discussies en het stellen van vragen door en aan diabeten en overige ge´nteresseerden met betrekking tot het onderwerp diabetes.
 
Diabetesvereniging Nederland
Deze vereniging maakt informatie toegankelijk, maakt lotgenotencontact mogelijk en behartigt de belangen van alle mensen met diabetes in Nederland. DVN heeft een eigen winkel en geeft ook speciale informatie over verzekeringen voor diabeten.
 
Diabetes op school
Hier is informatie en tips te vinden voor ouders over hoe zij hun kind met diabetes goed voorbereid naar school kunnen laten gaan. Leerkrachten en begeleiders worden geadviseerd over wat zij kunnen en mogen doen voor kinderen met diabetes.
 
Mediq Direct Diabetes
Dit is een Nederlands postorderbedrijf dat diabeteshulpmiddelen levert. Op de webpagina van Mediq kunt u naast het bestellen van artikelen ook veel informatie over diabetes mellitus vinden.
 
Nederlandse Diabetes Federatie
De NDF opereert inhoudelijk onafhankelijk en wil aanspreekpunt zijn voor overheden en zorgverzekeraars en tegelijk een breed platform voor allen, die direct of indirect betrokken zijn bij de zorg voor de mens met diabetes.
 

Indien u nog een Nederlandse pagina over diabetes weet, stuurt u ons dan een e-mail.