Bij ruim 100 sportverenigingen, scholen, tankstations, verzorgingshuizen en dorpssupermarkten staan kledingcontainers van onze stichting waar u gebruikte kleding in kunt deponeren. Deze containers staan verspreid over heel Nederland.
Wij bieden tevens de mogelijkheid aan om nieuwe kledingcontainers te plaatsen in gemeenten bij sportverenigingen, scholen, supermarkten, flatgebouwen of woongemeenschappen in elke gewenste kleur en maat door middel van het aanvraagformulier. Aan het plaatsen hiervan zijn financiŽle voordelen verbonden.
Klik hier om onze kledinginzamelaar erop te attenderen als de kledingcontainer bij u vol zit. De container zal dan zo snel mogelijk worden geleegd.

Kledingcontainer
De voorzitter geeft het goede voorbeeld.

Onze kledingcontainers staan o.a. op de volgende plaatsen:
C.V.V. Be Fair Tennisvereniging Be Fair C.V.V. Berkel
Fanfare Kunst na Arbeid Hersteld Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel Ipse de Bruggen Nieuwveen
Ipse de Bruggen Zwammerdam Jumbo Brielle Speeltuinvereniging Kindervreugd
Koning Willem Alexanderschool Voetbalvereniging L.M.O. Kringloopwinkel De Paardestal
Scouting Christiaan de Wet TOOS jazzdans- en turnvereniging Verpleeghuis De Wijngaard
Basisschool De Wilgenhoek V.V. Zuidland IJ.V.V. De Zwervers